lördag 25 februari 2012

Det återvändande ljuset

Jag kan tycka mycket är vackert med vintern, när det knastrar under skorna, när det nyper i kinderna, glittret i nyfallen snö, men det är ändå väldigt skönt när vårljuset kommer tillbaka! Den långa vilan går mot sitt slut och naturen börjar vakna igen. Utanför fönstret håller ett gråsparvpar på att boa i stuprännan, härligt tecken tycker jag, när det är nytt liv på gång! Nytt liv på gång även på andra håll, gläds extra mycket att min bästa vän bär på en liten!

Sedan förra inlägget har jag bla varit på första träffen i en Muntligt berättarkurs, gått en kurs i tvätt av oljeskadade fåglar med SBS och KFV, samt börjat nyhamla träd i Ullervad. (Mer om berättarkursen kommer senare!!) Jobbar lite med en design för min pappas balkong, kanske i brist på egen trädgård men det är roligt och det skulle vara trevligt att kunna göra det för fler! Så vill du ha ett designförslag för din balkong/trädgård eller liknande så hör av dig! Temat för pappas går i permakultur-vild natur.

På gång är fårkurs med SBS i mars, aktiviteter med Naturguiderna i Göteborg, bla fagning av Skändla äng i april och så förberedelse för 1 maj på Äskhults by där jag ska prata om odling i kålgårdarna!
Hoppas vi ses!

Foto av mig från Syrahåladammen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar