tisdag 7 juni 2011

Minisemester

Bitterljuva sommar... Ibland kan det verkligen kännas så, man väntar på den med stor iver och när den kommer är den så fylld med förväntan att det är svårt att riktigt uppskatta den. Men vi gjorde vårt allra bästa och gav oss av ifrån lägenheten och stressen några dagar för att insupa havsluften i skärgården. Galterö blev vår tältplats för två nätter och gav oss härlig avkoppling med bad, sol och fin natur. Visserligen brända och fårstångade (stackars nano =) men ändå hemkomna med ny ork och inspiration till vardagen.

Det är så mycket jag längtar efter i livet samtidigt som jag verkligen gör saker jag tycker om och värdesätter. Det är en svår balansgång mellan hoppet inför framtiden och uppskattningen av nuet. Sommaren brukar vara en bra tid att leva i nuet på men om man som jag jobbar hela säsongen kan det ibland kännas tungt, även om jobbet är det bästa man kan tänka sig!
På guidningsfronten börjar det iaf ljusna och jag har fått in några uppdrag från Studiefrämjandet vilket känns jätteroligt, kanske finns det en framtid i det trots allt. Funderar på det här med att starta eget -jag har samlat på mig så mycket kunskap som vill ut- men hör alla förmaningar om att man ska ha jobbat först, ha många bra kontakter osv osv... Vad tycker ni? Har ni erfarenheter som ni vill dela med er av? Nästa år kommer jag stå inför nya beslut och då kan det vara skönt med lite råd från mina kloka vänner!!
Just nu ser jag fram emot min lille gudsons dop, midsommar på Äskhult och att min finaste älskade vän kommer till Sverige och mig några veckor i sommar!!

3 kommentarer: