onsdag 5 januari 2011

Ett gott slut och en härlig början...

Vid Ölands södra udde, Ottenby, 2/1 2011

December försvann i ett snömoln, övergick obemärkt i januari och jag försöker allt jag kan hålla fast vid det som är ljust och positivt. Julen var härlig, god och vit, vi hann med lite utflykter som till äventyrsbadet i Skövde (med många härliga skratt) och en liten tripp till Hornborgasjön, gömd i en sagolik dimma. Nyåret var mysig, (även den) god och färgsprakande, lille Nano bara som inte förstår vad det ska vara bra med smällare för. Vår resa genom Sverige gick bra, till skillnad från många andra. Vi har en mycket fin, om än något brokig, familj men kärlek finns det här i alla fall!
Och så fick jag en liten dos av Öland också -som jag har längtat. Det finns så mycket att älska där, många fina minnen och jag hoppas verkligen att de kommer att bli många fler. I mitt hjärta är Öland mitt andra hem, hoppas en dag kunna ha det som mitt första!

Några ord om den kommande tiden; strömstareguidning, sagoberättande, museipedagogiksfördjupning samt massor, massor och massor av härliga naturupplevelser!
Foto av mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar