onsdag 7 juli 2010

Helgen var tillägnad...

Min Mamma!
Grattis till dina första 50-år!
Händelsen firades ute på Ekby bygdegård utanför Mariestad med nästan 100 pers, roliga aktiviteter, god mat och bra underhållning! Tack mamma för en fin fest!
Själv var jag lektant för de nästan 20 barnen som var med! Det blev skattjakt och allehanda lekar och dans fram till sena natten =)


Helgen avslutades med en härlig promenad i Ekuddens naturreservat. Betande kor, fint återskapad våtmark, gamla grova ekar och så Vänern så klart! Underbart vackert!

Sommaren fortsätter i Linnés anda, första turen med Lilla expedition Linné gick riktigt bra. Sex glada, lite blyga, men naturintresserade barn var med mig och min för dagen eminenta assistent Isabell Olevall på en tur genom stan som avslutas med diplom i Linnéträdgården! Mer om expeditionen här!
På torsdag är det dags igen, hoppas på fint väder och många nyfikna barn!
Till helgen blir det Linnés Hammarby, kom gärna och hälsa på!

Foto av Hans Lejonborn och mig

1 kommentar:

  1. Man tackar! *niger* (var jag bara eminent för dagen...? ;D)

    Önskar att vi kunde fortsätta guida i par, det var himla kul :) Det blev ju inget igår, inte en kotte dök upp och ville utforska Uppsalanaturen. Synd, för jag tror vi hade hittat MASSOR med spännande kryp att titta på. Men idag tipsade jag en liten grupp med fem ivriga barn och två trevliga och intresserade mammor ("Vi bor på Biotopia, typ") - kanske dyker de upp på guidning snart då!

    SvaraRadera